Firmamız hakkında :



Lpg'nin mucidi olan ve merkezi Hollanda da bulunan dünya devi Prins ürünlerinin yanında, Türkiye'nin ilk yerli otogaz dönüşüm sistemi olan Atiker Otogaz Sistemlerini ve kalitesiyle tüm Avrupa'da tercih edilen İtalyan markaları Vialle ve Landirenzo markalı ürünleri kullanmaktadır.
Cansu Otogaz;

Kaliteli ürünü birinci sınıf işçilikle müşterilerinin hizmetine sunan Cansu Otogaz bugüne kadar müşterilerinden aldığı destekle büyümüştür ve büyümeye devam etmektedir.

LPG montaj ve bakım işi ciddiyet gerektiren ve doğrudan insan hayatını etkileyen bir iş olması sebebiyle Cansu Otogaz her montaj ve bakım işine ayrı ayrı özen göstermektedir.

Ticaretin esasının karşılıklı güven ve itimat olduğuna inanan Cansu Otogaz en iyi yatırımın müşteriye yapılan hizmet olduğu bilinciyle yoluna devam etmektedir.

 

Değerlerimiz :


1-Güvenilirlik:

Müşterilerimizin bize güvenmesi ve gönül rahatlığıyla araçlarını servisimize teslim etmeleri firmamızın en önemsediği konudur.

2-Memnuniyet:

%100 müşteri memnuniyeti prensibiyle hareket eden firmamızın en büyük reklamı memnun kalan müşterilerimizin çevresine tavsiyesidir.

3- Zaman ve hız:

Servisimize otogaz montajı için bırakılan veya bir arızadan dolayı bizi ziyaret eden araç sahipleri bekletilmeden, en hızlı şekilde işlemleri yapılır.

4-Uzmanlık:

Tüm eğitimlerini almış, konusunda uzman montaj ekibimizle otogaz dönüşümü yapmaktayız. Tecrübemiz ve gelişmeleri takip eden anlayışımızla en iyi hizmeti verebilmek amacımızdır.

5-Kalite & ekonomi:

En kaliteli ürünü, en kaliteli işçilikle birleştirerek en uygun fiyatlarla sunmak hedeflerimizdendir

Kahramanmaraş'ta müşterilerimize sunduğumuz tüm markalarımız: Atiker, landirenzo, prins, vialle

Prensibimiz

eniyireferans